Städfirma Kungsbacka

Flyttstädning, storstädning eller regelbunden hemstädning – Vad behöver du hjälp med? Hos Soft städ AB kan du ta del av en lång rad städtjänster för olika behov. Kontakta vår städfirma i Stockholm idag!

Städfirma Kungsbacka

Flyttstädning, storstädning eller regelbunden hemstädning – Vad behöver du hjälp med? Hos Soft städ AB kan du ta del av en lång rad städtjänster för olika behov. Kontakta vår städfirma i Stockholm idag!

Soft städ AB i Kungsbacka

Är du trött på smuts och oreda i ditt hem eller på din arbetsplats? Då har du hamnat helt rätt!

Soft städ AB är en auktoriserad städfirma i Kungsbacka med många års erfarenhet av städservice. Vi hjälper alla som vill ha våra städtjänster. Det gäller oavsett om du representerar ett företag som behöver hjälp med kontorsstädning eller om du representerar dig själv och behöver städning för hemmet.

Vill du komma i kontakt med vår städfirma i Kungsbacka redan idag? Kontakta oss så svarar vi på dina funderingar. Vi bokar gärna in ett kostnadsfritt möte där vi får berätta mer om hur vi kan hjälpa dig.

låga priser
Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser på alla de olika städtjänster som vi utför.
enkla sammarbeten

Vi är lätta att arbeta med. Såväl information om arbetet som kontakt med personal är tydlig.

miljötänk

Vi strävar alltid efter att använda miljövänliga medel för att reducera vår klimatpåverkan. 

Engångs-städning eller schemalagd städservice

Alla livspussel ser olika ut. Vissa personer och hushåll har en förmåga att bli stökiga och smutsiga på nolltid medan andra klarar sig längre. Ofta handlar oredan förstås om hur många människor som bor i hushållet. Om hushållet består av många barn tenderar smuts och stök att öka. Dessvärre leder också många barn ofta till ännu större tidsbrist, och än mer sällan städat hem. Det är helt enkelt en ekvation som inte är särskilt fördelaktig, och det är därför vår städfirma i Kungsbacka finns!

På vår städfirma levererar vi städservice till mängder av hushåll i Kungsbacka varje år. Beroende på hur ert livspussel ser ut kan man tänka sig olika upplägg. Vissa personer i Kungsbacka vill beställa städning vid enskilda tjänster av vår städfirma då de känner att behovet finns. De allra flesta som anlitar städfirma i Kungsbacka önskar däremot att få regelbunden städning. Detta innebär att vi anpassar våra besök hos kunden utefter dennes unika behov. Det kan handla om att vi kommer på besök en gång i månaden eller med ett betydligt tätare intervall.

Vill du veta mer om hur vår städfirma i Kungsbacka arbetar med regelbunden hemstädning? Ring oss eller maila så svarar vi på dina frågor!

Behöver du hjälp med städning?

Våra tjänster

Alla är välkomna hos vår städfirma i Kungsbacka. Stora som små företag, organisationer och föreningar samt privatpersoner och hushåll av varierande storlek.

Privatkund

Alla är välkomna hos vår städfirma i Kungsbacka. Stora som små företag, organisationer och föreningar samt privatpersoner och hushåll av varierande storlek.

rut

RUT-avdraget är till för dig som privatperson när du tar del av hushållsnära tjänster. Om du anlitar vår städfirma i Kungsbacka och önskar ta del av avdraget sköter vi självklart all kontakt med Skatteverket. Du kan bara luta dig tillbaka och njuta av en reducerad kostnad.

Så går det till när du får regelbunden hemstädning

För oss är det viktigt att vara en tillgänglig och okomplicerad städfirma i Kungsbacka för våra kunder. Därför gör vi det väldigt enkelt för dig som kund att boka våra tjänster.
En första kontakt
Ring eller maila oss och berätta om vad du behöver hjälp med. Nästa steg är att vi bokar in ett möte för att berätta mer om vilka valmöjligheter som kund du har.
Möte och beslut om upplägg
När du tillsammans med handläggaren hos Soft städ AB har bestämt tid och plats ses ni för ett möte. Mötet är kostnadsfritt och går ut på att slå fast vilket syfte du behöver städfirma i Kungsbacka och hur ofta du behöver vår service.
Regelbunden hemstädning

Vänta inte längre – Se till att bli av med smuts, damm och stök redan idag! Kontakta vår städfirma i Kungsbacka för mer information om vår städservice eller för att boka tid.

Vi hörs!

kontakta oss redan idag!

4_rektangel@2x

företagskund

Det sägs att en ren och trivsam arbetsmiljö kan öka både produktivitet och trivsel oerhört mycket på en arbetsplats. Man kan därför säga att det finns dubbel vinst med att anlita vår auktoriserade städfirma i Kungsbacka för regelbunden företagsstädning: 1) Man får en fin och regelbundet städad arbetsplats. 2) Man kan öka personalens trivsel och banar väg för att de kan utföra sitt arbete på bästa möjliga sätt.

Kontorsstädning

Vår städfirma i Kungsbacka är experter på kontorsstädning. Av hela vår verksamhet är denna tjänst en av våra allra vanligaste. Vi städar både stora och små kontor för företag och organisationer i mycket varierande storlek.

Sjukhusstädning

Alla miljöer förtjänar att vara rena och fina, men aldrig är detta lika viktigt som inom vård och omsorg. På vår städfirma i Kungsbacka ser vi det som vår plikt att hålla stadens vårdinrättningar rena. Detta är förstås särskilt viktigt under perioder då virus och bakterier härjar.

skolstädning

På Soft städ AB erbjuder vi skolstädning som en del av våra tjänster inom företagsstädning. Vi vet att skolmiljöer är några av de inomhusmiljöer som tenderar att dra till sig allra mest skräp och smuts. Därför vill vi vara en städfirma som är tillgänglig för att hålla skolorna i Kungsbacka fräscha för alla elever.

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.